Jouw kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer kan moeilijk bestaan. Moderne keuze biedt toch veel oplossingen. In datgene artikel leert u hoedanig u dezelfde programma kiest om bestanden naar jouw computer aangaande te zetten – zo welke criteria u zou zoeken en welke wanneer de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een aangenaam -programma voor het online overzetten betreffende bestanden te kiezen, zal u voordat verschillende karakteriseren letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit bestaan het voornaamste dat met je opkomt. We willen niet deze persoonsgegevens binnen handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Ieder -services dat in dit artikel word beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is beslist onderwerp voordat een eigen artikel, dezelfde laat jullie de met specialist bestaan.

Gemak

Dit is dezelfde van de beste factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze omvatten functies dit het is van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Jij gemak van het opslaan van bestanden – het moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Potentie om dossiers rechtstreeks in uw repository bij creëren. Om dit uit te voeren, worden veel aanvullende diensten geïntegreerd.

U moet maximale controle waarnemen over het verzenden ofwel ontvangen betreffende bestanden.

Mits het bestand kan aanlanden bewerkt, zou het jij geschiedenis met het opereren zijn.

Het is geweldig mits er met de pc-versie ook dezelfde mobiele variant komt.

Bevelen

Iedereen eis het eerste tarief selecteren met een goede prijs plus niet te dikwijls betalen aan wat het niet van plan leven te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en enig niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het wit dat dit cijfer compleet anders zijn in https://nl.dataroom-providers.org/ opslagservices. Terwijl sommige u toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langere te downloaden, zijn verschillende beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service van Apple bestaat beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakket van elke Apple-services, dit niet alleen cloudopslag omvat, maar bovendien Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het belangrijkste voordeel bestaat de snelle synchronisatie betreffende bestanden voor alle apparaten, waardoor zijkant snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan eveneens dienen ingeval een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven betreffende gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

Het heeft frequent coole tools die het werk vereenvoudigen. Handige tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen jullie aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in de applicaties in dit product.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijk te werken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en jouw prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden daarnaast zien in de map waarmee ze waren voordat ze werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt deel uit van het Google-systeem, wat een snelle plus gemakkelijke into met bestaat andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.